S.V. Capelle wint van Zuilichem

SPRANG-CAPELLE - S.V. Capelle ging zaterdag op bezoek bij koploper Zuilichem. In het eerste kwartier was het aftasten voor beide partijen op het moeilijk bespeelbare veld en werden er weinig kansen gecreëerd. Zuilichem probeerde het met een afstandsschot, maar dit werd gepakt door Capelle keeper Erik Kuijsten. Na 20 minuten de eerste grote kans voor S.V. Capelle en deze leidde meteen tot een treffer. Een vrije trap van Stefan Zopfi werd bij de 2e paal door Jurgen van Selst ingekopt en dus 0-1. Tien minuten later werd het nog mooier voor Capelle toen een voorzet van Jory Broeders bij Jurgen van Selst belandde. Deze zette de 0-2 op het scorebord. Hierna kreeg Capelle nog diverse goede kansen om de voorsprong uit te breiden. Een schot van Johan Rosenbrand ging over en even later kon Jurgen van Selst alleen op de Zuilichem doelman af. Deze redde echter goed. Op slag van rust nog een schot van Van Selst, maar deze werd gepakt door de Zuilichem doelman.

Vrij kort na de rust nog een grote kans voor Zuilichem, waarbij van dichtbij over het Capelle doel werd geschoten. Hierna kwam de Capelle defensie echter niet meer in de problemen. S.V. Capelle kreeg nog enkele goede kansen via Arnold van Pelt en Onno Damen, maar de stand bleef 0-2. Gezien het wedstrijdbeeld een terechte overwinning voor S.V. Capelle. Komende zaterdag ontvangt S.V. Capelle op het eigen Mandemakers Sportpark ASH uit Hellouw. De wedstrijd begint om 14.30 uur.