Songfestivalkenner Huub Emmers uit Kaatsheuvel geeft Nederlandse inzending weinig kans in finale (Video)

KAATSHEUVEL - Op zaterdag 22 mei 2021 is de finale van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Nederland is als organisator automatisch gekwalificeerd voor de finale van het evenement, al zal het volgens veel kenners geen hoge ogen gaan gooien. Ook Songfestivalkenner Huub Emmers uit Kaatsheuvel heeft weinig vertrouwen in een goede afloop voor onze Jeangu, maar geeft wel aan welke landen er kans maken op de winst.

Dat Huub een echte muziekliefhebber is, blijkt uit de Songfestivalspullen die hij verzameld. Op zijn zolder staan namelijk 15.000 singeltjes, die met het festival te maken hebben. Zo heeft hij het nummer Halleluja in twaalf verschillende versies. Daarnaast heeft hij ook de nummers van alle deelnemers van alle voorrondes. "Ik kijk altijd heel erg uit naar het Songfestival", geeft Huub aan.

Finale vieren

Normaal gesproken viert Huub de finale van de Songfestival met een grote groep vrienden en kennissen thuis. Dit jaar kan dat helaas niet. "Er komen wel een paar mensen langs, maar het wordt niet zo uitgebreid als andere jaren."  Ondanks dat, verwacht Huub een leuke finale en hoopt dat een van zijn favoriete landen het Songefestival wint.