Veel donaties voor Voedselbank Waalwijk

WAALWIJK - Afgelopen maand heeft de Voedselbank Waalwijk mogen ervaren dat velen de stichting een warm hart toedragen. Rondom de feestdagen is er veel voedsel gedoneerd aan de voedselbank door kerken, scholen, bedrijven alsook particulieren. Zo zijn er onder andere kerstpakketten, kerststollen, chocolade, popcorn en bitterballen aan de voedselbank gedoneerd.

De Walewyc MAVO heeft kerstpakketten gebracht voor ieder gezin. Werknemers van Diepop hebben een spontane actie gehouden, wat een rolcontainer met levensmiddelen heeft opgeleverd. Ook de basisschool De Vrijhoeve heeft kratten met levensmiddelen ingezameld. Bewust Langstraat heeft tijdens DickensFestijn in Drunen 15 kratten voedingswaren ingezameld plus een mooi geldbedrag van € 65,95 opgehaald. BS Besoyen en de Juliana van Stolbergschool hebben middels de actie van de Ladies Circle gezorgd dat alle kinderen mooie kerstcadeau’s konden ontvangen. Ineke Corveleijn heeft bij het bedrijf Wissenraet waar zij werkt ook een actie gehouden en ook een auto vol producten afgeleverd. De voedselbank is enorm geholpen met al deze gulle giften.

De voedselbank verzorgt wekelijkse voedselpakketten voor ongeveer 130 gezinnen in de gemeente Waalwijk. Hiervoor is de voedselbank volledig afhankelijk van giften. Wilt u ook voedsel afgeven? Dat kan elke vrijdag tussen 10.00 – 12.00 uur aan de Eerste Zeine 90C, te Waalwijk en iedere woensdagochtend tussen 10.00 - 12-00 uur en elke donderdagmiddag tussen 13.00 - 15.00 uur bij SCC Den Bolder, Schoolstraat 19 te Waspik.

Deel dit bericht met je vrienden!