Waalwijk Cup 2015 bij S.S.C.’55

SPRANG-CAPELLE - v.v. S.S.C.'55 maakt zich op voor de Waalwijk Cup die vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus plaatsvindt op sportpark Van Wijlen. Een groot aantal vrijwilligers bij het jubilerende S.S.C.’55 is al maanden bezig met de voorbereidingen van dit voetbalfestijn.

De Waalwijk Cup is de officieuze aftrap van het voetbalseizoen. Voetbalminnend Waalwijk ontmoet elkaar op dit mooie voetbalevenement waarop de voetbalverenigingen uit de gemeente Waalwijk met elkaar strijden om de prestigieuze titel. Vorig jaar won WSC Waalwijk de cup.Waalwijk Cup 2014.jpg

Dit jaar doen er 7 verengingen mee, White Boys vaardigt namelijk geen team af. De loting van de Waalwijk Cup is in mei verricht door Evert ten Napel en wethouder Brekelmans. De indeling en het wedstrijdschema zijn bijgevoegd.

In september bestaat S.S.C.’55 60 jaar. Het gastheerschap van de Waalwijk Cup is tevens de aftrap van het jubileumjaar. In het weekend van 11 en 12 september vindt er jubileumweekend plaats bij S.S.C.’55 met onder andere een jubileumwedstrijd op zaterdag 12 september.

Kijk voor het complete feestprogramma op www.ssc55.nl

 

Deel dit bericht met je vrienden!