Werkzaamheden in Waalwijk

WAALWIJK - De aanleg van het fietspad langs de Tilburgseweg in Waalwijk is begonnen. Dit is fase 1a van de herinrichting van 't Lint en de Tilburgseweg.

Maandag 22 februari starten de werkzaamheden in de Kerkstraat, het gedeelte vanaf de kruising met de Jeroen Boschstraat tot de kruising met de Rembrandtlaan (fase 1b). Ook wordt er gewerkt aan het éénrichtingsgedeelte tussen de Torenstraat en de Oudestraat (fase 1c aansluitend fase 1d). De werkzaamheden aan deze fase zijn naar verwachting begin april gereed. De uitvoering is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Verkeer uit de Rembrandtlaan kan via de Torenstraat en de Hendrik Chabotstraat naar de Kerkstraat rijden. De kruising van de Kerkstraat met de doorsteek langs de kerk wordt zo lang mogelijk geprobeerd open te houden (voor personenauto’s) zodat het verkeer vanuit de Rembrandtlaan via de Torenstraat en de doorsteek langs de kerk de Tilburgseweg kan bereiken. Verkeer uit de Kerkstraat, komende vanuit de Tilburgseweg, kan via de Torenstraat de Rembrandtlaan bereiken (reguliere route). Het doorgaand verkeer (uit de Kerkstraat) wordt omgeleid via de Noorder Allee. Toegang voor (bestemmings)verkeer Kerkstraat-west blijft mogelijk tot aan de werkzaamheden via de omliggende wegen.

Bron: Brabants Dagblad

Deel dit bericht met je vrienden!