Winkelactie voor de Voedselbank

WAALWIJK - Op vrijdag 6 en zaterdag 7 november 2015 organiseert Stichting Voedselbank Waalwijk “De Rijglaars” een voedselinzamelingsactie in de nieuwe Plus supermarkt aan de Reigerbosweg 2A te Waalwijk.

Deze dagen staan vrijwilligers van de Voedselbank vanaf 10 uur in de winkel en vragen zij klanten van de Plus deel te nemen aan deze actie. Klanten kunnen één of meerdere producten uit de winkel aanschaffen en die producten ter plekke doneren aan de Voedselbank. De gedoneerde artikelen komen ten goede aan de wekelijkse voedselpakketten die de Voedselbank verzorgt voor alle daarvoor in aanmerking komende gezinnen.

De winkelacties van de Voedselbank zijn een succesvolle en terugkerende manier van productinzameling. Dit is de eerste keer dat een dergelijke actie in de nieuwe Plus supermarkt plaatsvindt. De vrijwilligers zijn herkenbaar aan hun groene poloshirts en de kraam van de Voedselbank. Op deze kraam zijn voorgeselecteerde producten ter donatie uitgestald waaruit de klant eventueel kan kiezen.

Deel dit bericht met je vrienden!