Winkelend publiek kiest de gezelligste winkel

WAALWIJK - Iedere winkel is uniek. Toch stap je liever bij de ene winkel naar binnen dan bij de andere. Welke winkel in de gemeente Waalwijk onderscheid zich nu echt met een prettige sfeer, klantvriendelijke medewerkers en een uniek assortiment? Alle inwoners van de gemeente Waalwijk kunnen nu hun favoriete winkel nomineren via www.gezelligstewinkel.nl.

Op alle winkels die nu worden voorgedragen door de inwoners van de gemeente Waalwijk kan vanaf 12 november 2015 gestemd worden. Deelname is voor alle winkels gratis en onder de stemmers worden mooie prijzen verloot. De Verkiezing van de Gezelligste Winkel vindt tegelijkertijd plaats in alle 393 Nederlandse gemeenten. De winkels die in de gemeente Waalwijk tot winnaar worden verkozen, maken ook kans op de provinciale en de landelijke titel.

Via de verkiezing wordt geld ingezameld voor KiKa. Deze stichting zet zich in voor de strijd tegen kinderkanker. Hoe meer stemmen er worden uitgebracht hoe meer geld er wordt opgehaald voor KiKa. Partners van de verkiezing zijn Leuk voor Jou en OndernemersUnited. De organisatie is in handen van Vote Company.

Deel dit bericht met je vrienden!