Zonnebloem Waspik organiseert eindelijk weer dorpswandeling (Video)

WASPIK - Het coronavirus heeft veel roet in het eten gegooid bij de Waspikse Zonnebloem. Het afgelopen jaar werd elke geplande activiteit uit voorzorg geannuleerd. De omstandigheden waren steeds te risicovol en er was nog geen sprake van versoepeling van maatregelen.

Maar nu is de doelgroep volledig gevaccineerd en dus meer weerbaar en is het verantwoord om eindelijk weer eens een activiteit te organiseren: en dat is de traditionele dorpswandeling op woensdag 25 augustus 2021. De tocht wordt voor de achtste keer georganiseerd en de organisatie ziet het aantal deelnemers steeds meer groeien. "We zitten op 45 deelnemers en dat is het dubbele van waar we mee begonnen", geeft organisator Kees van Dongen aan.

"Er wordt een route uitgezet en alle gasten die twijfelen of dat niet te veel inspanning kost, krijgen de mogelijkheid om Waspik te verkennen vanuit een rolstoel, voortgeduwd door vele vrijwilligers. En natuurlijk is iedereen benieuwd waar de reis heengaat, maar dat wordt vooralsnog angstvallig geheimgehouden. Halverwege de route wordt natuurlijk getrakteerd op iets lekkers en krijgen de vrijwilligers even de gelegenheid om op adem te komen", laat kees weten.

Deel dit bericht met je vrienden!